Evo nas u izolaciji već dulje vrijeme pa nam ne preostaje ništa drugo nego peći i kuhati. Iako fino papamo cijelo vrijeme, trudim se i održavati dobru liniju vježbanjem tako da sada u ovo vrijeme vježbam više nego ikada 🙂 sa svojim curkama iz Pump’n’Jump-a.
Naravno, i ovaj recept prati moj zdravi način života pa ga dijelim i s vama. Nema šećera, ni brašna, ali to nećete ni primijetiti 🙂
Uživajte!
Vrijeme pripreme:
- 45 min
Sastojci:
- 3 jaja
- 1/2 praška za pecivo
- 50g maslaca (rastopljenog)
- 1 žlica agaving sirupa
- 2 zrele banane srednje veličine
- 100 g zobenih pahuljica
- 150 g mljevenih badema
- korica jednog limuna
- 1 šaka suhih brusnica

Priprema:
Vilicom zgnječite banane dok ne dobijete kašu. U to umiješajte jaja i dobro pjenjačom razmutite. Nakon toga dodajte preostale sastojke i dobro izmiješajte pjenjačom.
Stavite u kalup za kruh i pecite na 180 stupnjeva (bez ventilatora) oko 40 minuta. Kruh je gotov nakon što dobije zlatno-smeđu boju s gornje strane, a kada probate piknuti čačkalicom, ona mora biti suha.