Uncategorized

Kako se nositi s krizom?

U ovo teško vrijeme kada je većina nas doma u izolaciji, potrebno je naći volju za inspiraciju. Što se mene tiče, svakodnevno kuham, ali koristim već isprobane i jednostavne recepte koji su Vam već odavno dostupni na mojoj web stranici.

Ovaj post pišem iz razloga da pomognem članovima naše zajednice i promoviram lokalne proizvođače koji su uveli dostavu svojih proizvoda na kućni prag što je jako pohvalno.

Iako neki već odavna imaju dostavu, spomenut ću ih. Prva na listi je Tvornica zdrave hrane na kojoj možete naručiti cijeli niz zdravih proizvoda, a dostava je kroz 5-7 dana.

Drugu po redu predstavljam Kampanjolu Eko Biru za koju ste Vi iz Pule jako puno puta čuli. Obzirom da se radi o OPG-u, u svojoj ponudi imaju i domaće povrće, sireve, suradnju s lokalnim medarom, a prodaju i pivo Kampanjolu. Detalje oko narudžbe možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/kampanjola/

Treća stranica je http://lokalitet.hr/ koja okuplja lokalne proizvođače i počinje vršiti dostavu proizvoda uskoro, 30.3.2020. Na Lokalitetu je popis OPG-ova poduži pa svakako svratite i naravno, naručite domaće proizvode!

Stranica slična Lokalitetu je i https://www.broskva.hr/ koja također okuplja domaće, lokalne proizvođače. Imaju dostavu na području Pule, a uskoro i u cijeloj Hrvatskoj.

Potaknimo naše lokalne proizvođače i poduprimo online trgovinu u ova teška vremena.

Za kraj vam želim da ostanete zdravi i veseli ma gdje god bili!

Vaš Mljac!

You Might Also Like